Hallo ik ben Trudy Postma. Ik woon samen met mijn man, onze twee kinderen en hond Sam. 

In 2014 ben ik begonnen met de de vakopleiding hondentrimmen in Barneveld die ik met goed gevolg heb afgerond.

Ik heb twee jaar stage gelopen bij verschillende trimsalons, waar ik veel ervaring heb opgedaan.

En dan nu mijn eigen Trimsalon aan huis.

 

Ik ben een gediplomeerd trimster en aangesloten bij (ABHB) Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteerbedrijf. Door het lezen van vakbladen en bezoeken van vakdagen, cursussen enz. blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van hondentrimmen.

 

Ik vind het heel belangrijk dat uw hond zich prettig voelt bij mij en graag terug komt. Daarom besteed ik veel aandacht aan het contact tussen mij en uw hond en gebruik ik alleen professionele producten.

 

Breng uw hond het liefst vanaf 3 maanden zodat uw pup kan wennen aan de trimsalon en we samen een goede band op kunnen bouwen.

Ik zie u en uw hond graag bij mij in de salon dus ik hoop tot gauw.

 

Vriendelijke groet, Trudy Postma

E-mail: info@trimsalontrudy.nl

Tel. 06 30 60 44 86